Overslaan en naar hoofdinhoud gaan

Verzenden En Retourneren

Informatie over retourneren/ruilen/garantie

Levering: We streven ernaar om je haarsysteem binnen 3-7 werkdagen te leveren

Beleid van de terugkeer:

Als je niet tevreden bent met het artikel, stuur het dan terug naar ons en vermeld je bestelnummer en reden van retour. Na ontvangst storten we het volledige bedrag terug via de oorspronkelijke betaalmethode. De artikelen kunnen alleen worden geretourneerd als deze voldoen aan de criteria vermeld in de sectie hieronder "BELANGRIJK"

Uitwisselingsbeleid:

Als je het artikel wilt ruilen voor een andere kleur of een ander product, stuur dan het artikel terug samen met je bestelnummer en de details van het artikel waarmee je het wilt ruilen. Als u een product wilt ruilen, worden de verzendkosten in rekening gebracht.

BELANGRIJK:

Alle producten die worden geretourneerd of geruild, moeten in exact dezelfde staat verkeren als waarin u deze hebt ontvangen. Het kan op geen enkel moment worden gewassen, geborsteld of gebruikt en worden geretourneerd in dezelfde verpakking als waarin het is aangekomen. Als je hebt gekozen voor de optie om het systeem op een bepaalde maat te knippen, kan het artikel om welke reden dan ook niet meer worden geretourneerd of geruild. Vermeld altijd uw naam, ordernummer en reden van retourneren of ruilen. Retouradres:

Gelrestraat 97 AMSTERDAM, 1079MZ NL

Vragen? Neem dan contact met ons op sales@superhairpieces.com en vermeld uw ordernummer. 14 dagen na verzending voor omruiling of terugbetaling binnen 2 weken alleen in ORIGINELE staat. Geen ruilen of retourneren na 14 dagen. Als het product is gebruikt, is er geen garantie beschikbaar.