Overslaan en naar hoofdinhoud gaan

Algemene Voorwaarden

 

Gebruiksvoorwaarden

WELKOM BIJ Superhairpieces, De website Superhairpieces.nl wordt beheerd door New Frontier Global Corp. Onze contactgegevens zijn als volgt:

Algemene vragen: sales@superhairpieces.nl Bel of tekst: 020-809-6580

Het gebruik van deze website wordt beheerst door onze Algemene voorwaarden:

Neem een ​​paar minuten de tijd om deze Algemene voorwaarden door te nemen. Als u deze website gebruikt, stemt u ermee in deze regels te volgen en bent u eraan gebonden. Als u niet akkoord gaat met een van deze Algemene voorwaarden, gebruik dan Superhairpieces.nl niet als uw haarsysteemaanbieder. We doen er alles aan om de kosten voor onze gewaardeerde klanten laag te houden, dus bescherming voor zowel onszelf als onze klanten is van groot belang.

Deze Algemene voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt. U bent gebonden aan de voorwaarden die bij uw aankoop zijn afgevinkt.

Superhairpieces.nl behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te actualiseren of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Als u deze website gebruikt na een dergelijke wijziging, stemt u ermee in de gewijzigde Algemene voorwaarden te volgen en hieraan gebonden te zijn. Om deze reden raden we u aan om de Algemene voorwaarden te lezen wanneer u deze website gebruikt.

1. INLEIDING

1.1 U heeft toegang tot de meeste delen van deze website zonder uw gegevens bij ons te registreren. Bepaalde delen van deze Website zijn alleen voor u toegankelijk als u zich registreert.

1.2 We kunnen deze Algemene Voorwaarden op elk moment herzien. U dient deze website van tijd tot tijd te raadplegen om de dan geldende Algemene Voorwaarden te bekijken, omdat deze bindend zijn voor u als klant. Bepaalde bepalingen van deze Algemene voorwaarden kunnen worden vervangen door uitdrukkelijk aangeduide juridische kennisgevingen of voorwaarden op bepaalde pagina's van deze website. Als u na kennisgeving geen nieuwe algemene voorwaarden wilt accepteren, stop dan met het gebruik van deze site.

 

2.  EEN BESTELLING PLAATSEN

2.1 U wordt geacht een bestelling bij ons te plaatsen door te bestellen via het online afrekenproces. Als onderdeel van ons afrekenproces krijgt u de mogelijkheid om uw bestelling te herzien en eventuele fouten te corrigeren zodra de bestelling is geplaatst. We sturen je een orderbevestiging met daarin de producten die je hebt besteld.

2.2 Onze acceptatie van een bestelling vindt plaats wanneer we de status van de bestelling wijzigen in In behandeling. We sturen je een verzendbevestiging per e-mail. Wanneer we de bestelling verzenden, wordt het koopcontract gesloten, zelfs als uw betaling onmiddellijk is verwerkt, tenzij we u hebben laten weten dat we uw bestelling niet accepteren of u uw bestelling hebt geannuleerd.

2.3 Houd rekening met 24-72 uur als u een online styling selecteert (basissnit en/of kapsel). Na voltooiing wordt uw bestelling verzonden, afhankelijk van de verzendmethode die u hebt geselecteerd. Houd rekening met vertragingen tijdens vakantieseizoenen.

2.4 We kunnen een bestelling weigeren:

 1. waar goederen niet beschikbaar zijn;

 2. waar we geen autorisatie voor uw betaling kunnen verkrijgen;

 3. als er een prijs- of productbeschrijvingsfout is opgetreden; of

 4. als u niet voldoet aan de geschiktheidscriteria die zijn uiteengezet in onze algemene voorwaarden.

** Let op: ALLE bestellingen die online met Overnight Ship worden geplaatst, moeten vóór 4 uur Eastern Time worden ingediend en ontvangen

3. PRIJZEN

3.1 Waar we afzonderlijk kosten in rekening brengen voor verpakking, vervoer en verzekering en andere relevante kosten, worden de toepasselijke tarieven uiteengezet in onze gespecificeerde prijsstructuur die elders op deze Website wordt weergegeven.

3.2 Onze prijzen worden periodiek herzien.

 

4. ANNULERINGS- EN RETOURBELEID

Belangrijke mededeling: ALLE HAARSTUKKEN KOMEN KRULLEND VERPAKT NAAR U. INSPECTEER DEZE VOORZICHTIG OP KLEUR, HAARKWALITEIT EN BASISMAAT VOORDAT U DE VERPAKKING KNIPT, BIJSLUIT OF ANDERSZINS BESCHADIGT. HOUD ER REKENING MEE DAT HET HAARSTUK IN DEZELFDE STAAT AAN ONS MOET WORDEN RETOURNEERD ALS JE HET ONTVANGEN (KRULLEND VERPAKT).

We kunnen het haarstukje niet retourneren of ruilen als het niet in dezelfde staat is als toen het werd verzonden. Gooi de plastic steun niet weg als u het haarstukje moet proberen om te passen.

VOORRAAD HAARSTUK BESTELLINGEN:

Je hebt 15 dagen vanaf de aankoopdatum om je onaangeroerde haarstukje te retourneren voor een volledige terugbetaling, minus de betaalde verzending. Er worden automatisch herbevoorradingskosten van $ 15.00 of meer per artikel in rekening gebracht als het geretourneerde artikel niet in de oorspronkelijke staat verkeert. Als je een definitieve verkoopoptie hebt geselecteerd (basissnit of haarstyling), kan het haarstuk niet meer worden geretourneerd of geruild. Afhankelijk van het model wordt een veteruitsnede/overtollige veter- of polyskinsnede meegeleverd, tenzij anders aangegeven. Eventuele speciale vereisten moeten worden behandeld op het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

OVERVOORRAAD EN EINDVERKOOP ITEMS:

Alle artikelen in onze categorie overstock en opruiming zijn definitieve verkoop, geen retour, geen omruiling, geen restitutie.

Alle online services, inclusief trimbasis, formaat wijzigen, kapsel, permanenten, kleuren alle definitieve verkoop, geen retour, geen restitutie en geen garantie zodra het haarstuk is vervangen, 

AANGEPASTE BESTELLINGEN:

ALLE AANGEPASTE BESTELLINGEN ZIJN DEFINITIEVE VERKOOP. GEEN TERUGBETALINGEN OF UITWISSELINGEN. INDIEN ANNULERINGEN WORDEN ER EEN VERGOEDING AANGEBRACHT, AFHANKELIJK VAN DE HOEVEELHEID VERWERKTE WERKEN.

Alle aangepaste haarsystemen kunnen binnen 10 dagen opnieuw worden ingediend voor wijzigingen zoals kleur, dichtheid, enz.

Als we een fout hebben gemaakt, zullen we het probleem corrigeren en alle verzendkosten dekken. Dit resultaat treedt alleen op als de aangepaste bestelling niet overeenkomt met de specificaties op het bestelformulier.

Als de klant de fout heeft gemaakt, zullen ze kosten maken om het probleem op te lossen (als ze het willen repareren), samen met de verzendkosten. We bieden correcties op aangepaste systemen aan, op voorwaarde dat de klant het volgende doet: Ze moeten ons eerst de kans geven om eventuele fouten zoals densiteit, kleur enz. te corrigeren. Daarna sturen we het gecorrigeerde haarsysteem naar hen terug. Als de klant de verkeerde kleur, maat basis, type, lengte, stijl, enz. heeft gekozen, brengen we een vergoeding van niet minder dan $ 55.00 in rekening om het probleem te verhelpen. Bovendien worden eventuele extra's zoals rush, super rush of extra haarlengtekosten niet terugbetaald.

We kunnen alleen de bestelling garanderen zoals deze door de klant is ingediend. Als de klant de verkeerde specificaties kiest, zijn zij verantwoordelijk voor eventuele extra kosten. We zijn meer dan blij om onze klanten te helpen, maar we zijn niet verplicht om dit te doen.

Spoedorder kan niet worden geannuleerd zodra uw bestelling is ingediend. We kunnen het spitsschema niet garanderen, als we de haast niet hebben gehaald om extra weken te sparen, betalen we de spitstoeslag niet terug.

Voor omruil- en retourbeleid voor hairextensions

 

 • Retourzendingen geaccepteerd binnen 2 weken na bestelling, moeten in originele staat zijn

 • Na 2 weken wordt een tegoed van 80% van de waarde toegevoegd aan uw account voor toekomstige bestellingen

 • Bij grote retourzendingen worden administratiekosten in rekening gebracht

 • Geen retour na 3 maanden bestellen

 

 

Voor benodigdheden:

Alle benodigdheden zijn definitieve verkoop en kunnen onder geen enkele omstandigheid worden geretourneerd of geruild. Dit beleid wordt strikt gehandhaafd. 

 

ER ZIJN GEEN RETOUREN OF TERUGBETALINGEN OP AANGEPASTE BESTELLINGEN

4. LICENTIE

4.1 Het is u toegestaan ​​om uittreksels van deze Website af te drukken en te downloaden voor eigen gebruik op de volgende basis:

 1. er worden geen documenten of gerelateerde afbeeldingen op deze website op enigerlei wijze gewijzigd;

 2. op deze Website worden geen afbeeldingen gebruikt los van de begeleidende tekst;

 3. en al onze copyright- en handelsmerkkennisgevingen en deze toestemmingskennisgeving verschijnen in alle exemplaren.

4.2 Tenzij anders vermeld, zijn de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op al het materiaal op deze Website (inclusief maar niet beperkt tot foto's en grafische afbeeldingen) eigendom van ons of onze licentiegevers. Voor de doeleinden van deze algemene voorwaarden is elk gebruik van uittreksels van deze website anders dan in overeenstemming met clausule 5.1 hierboven voor welk doel dan ook verboden. Als u een van de voorwaarden in deze algemene voorwaarden schendt, wordt uw toestemming om deze website te gebruiken automatisch beëindigd en moet u onmiddellijk alle gedownloade of afgedrukte uittreksels van deze website vernietigen.

4.3 Behoudens clausule 5.1, mag geen enkel deel van deze website worden gereproduceerd of opgeslagen op een andere website of worden opgenomen in een openbaar of privé elektronisch zoeksysteem of -service zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

4.4 Alle rechten die niet uitdrukkelijk in deze voorwaarden worden verleend, zijn voorbehouden.

 

5. SERVICE TOEGANG

5.1 Hoewel we ernaar streven dat deze website normaal gesproken 24 uur per dag beschikbaar is, zijn we niet aansprakelijk als deze website om welke reden dan ook op enig moment of voor een bepaalde periode niet beschikbaar is. 

5.2 De toegang tot deze website kan tijdelijk en zonder kennisgeving worden opgeschort in het geval van systeemstoring, onderhoud of reparatie of om redenen buiten onze controle. 

 

6. BEZOEKERSMATERIAAL EN GEDRAG

6.1 Behalve persoonlijk identificeerbare informatie, die valt onder het PRIVACYBELEID, wordt al het materiaal dat u verzendt of plaatst naar deze website als niet-vertrouwelijk en niet-eigendom beschouwd. We hebben geen verplichtingen met betrekking tot dergelijk materiaal. Het staat ons en onze genomineerden vrij om dergelijk materiaal en alle gegevens, afbeeldingen, geluiden, tekst en andere zaken die daarin zijn opgenomen, te kopiëren, openbaar te maken, distribueren, op te nemen en anderszins te gebruiken voor alle commerciële of niet-commerciële doeleinden.

6.2 Het is u verboden materiaal naar of van deze Website te plaatsen of te verzenden:

 1. die bedreigend, lasterlijk, obsceen, onfatsoenlijk, opruiend, beledigend, pornografisch, beledigend, aanzetten tot rassenhaat, discriminerend, dreigend, schandalig, opruiend, godslasterlijk, in strijd met vertrouwen, in strijd met privacy is of die ergernis of ongemak kan veroorzaken ;

 2. waarvoor u niet alle benodigde licenties en/of goedkeuringen heeft verkregen;

 3. dat gedrag vormt of aanmoedigt dat als een strafbaar feit wordt beschouwd, aanleiding geeft tot burgerlijke aansprakelijkheid, of anderszins in strijd is met de wet van of inbreuk maakt op de rechten van een derde partij, in het VK of enig ander land ter wereld;

of die technisch schadelijk is (inclusief, maar niet beperkt tot, computervirussen, logische bommen, Trojaanse paarden, wormen, schadelijke componenten, beschadigde gegevens of andere kwaadaardige software of schadelijke gegevens).

6.3 U mag de Website niet misbruiken (inclusief, maar niet beperkt tot, door hacking). 

6.4 We zullen volledig meewerken met wetshandhavingsinstanties of gerechtelijk bevel die ons verzoeken of opdragen om de identiteit bekend te maken of iemand te lokaliseren die materiaal plaatst dat in strijd is met clausules 6.2 of 6.3.

 

7. LINKS VAN EN VAN ANDERE WEBSITES

7.1 Links naar websites van derden op deze Website worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden. Als u deze links gebruikt, verlaat u deze Website. We hebben niet al deze websites van derden beoordeeld en hebben geen controle over en zijn niet verantwoordelijk voor deze websites of hun inhoud of beschikbaarheid. We onderschrijven of doen daarom geen uitspraken over hen, of enig materiaal dat daar wordt gevonden, of resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik ervan. Als u besluit om toegang te krijgen tot een van de websites van derden die aan deze website zijn gekoppeld, doet u dit geheel op eigen risico. 

7.2 Als u naar deze website wilt linken, mag u dit alleen doen op basis van het feit dat u een link naar de startpagina van deze website plaatst, maar deze niet kopieert, en onder de volgende voorwaarden:

 1. u de grootte of het uiterlijk van het Super Hairpieces-logo niet verwijdert, vervormt of anderszins wijzigt;

 2. u maakt geen frame of een andere browser of randomgeving rond deze Website;

 3. je impliceert op geen enkele manier dat we andere producten of diensten dan die van onszelf goedkeuren;

 4. u geeft geen verkeerde voorstelling van uw relatie met ons en geeft geen andere valse informatie over ons;

 5. u gebruikt geen handelsmerken van Super Hairpieces die op deze Website worden weergegeven zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming;

 6. u linkt niet vanaf een website die niet uw eigendom is;

 7. en uw website bevat geen inhoud die onsmakelijk, aanstootgevend of controversieel is, inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten of andere rechten van een andere persoon of anderszins niet voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. We behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om het in deze clausule 7.2 verleende recht in te trekken voor schending van deze voorwaarden en om elke actie te ondernemen die wij passend achten.

7.3 U zult ons volledig vrijwaren voor verlies of schade die wij of een van onze groepsmaatschappijen kunnen lijden of oplopen als gevolg van uw schending van clausule 7.2.

 

8. REGISTRATIE

8.1 Om je te registreren bij superhairpieces.nl moet je ouder zijn dan achttien jaar.

8.2 Elke registratie is slechts voor een enkele gebruiker. We staan ​​niet toe dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord deelt met een andere persoon of met meerdere gebruikers op een netwerk.

8.3 De verantwoordelijkheid voor de beveiliging van eventueel verstrekte wachtwoorden ligt bij u en als u weet of vermoedt dat iemand anders uw wachtwoord kent, dient u onmiddellijk contact met ons op te nemen.

8.4 We kunnen uw registratie onmiddellijk opschorten of annuleren naar ons redelijk oordeel of als u een van uw verplichtingen onder deze algemene voorwaarden schendt. 

 

9. DISCLAIMER

9.1 Hoewel we ernaar streven dat de informatie op deze website correct is, kunnen we de nauwkeurigheid en volledigheid van het materiaal op deze website niet garanderen. We kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aanbrengen in het materiaal op deze website of in de producten en prijzen die erop worden beschreven. Het materiaal op deze website is mogelijk verouderd en we verplichten ons niet om dergelijk materiaal bij te werken. 

9.2 Het materiaal op deze Website wordt aangeboden zoals het is, zonder enige voorwaarden, garanties of andere voorwaarden van welke aard dan ook. Dienovereenkomstig, voor zover toegestaan ​​door de wet, bieden wij u deze Website aan op basis van het feit dat wij alle verklaringen, garanties, voorwaarden en andere voorwaarden uitsluiten (inclusief, maar niet beperkt tot, de voorwaarden geïmpliceerd door de wet van bevredigende kwaliteit, geschiktheid voor het doel en het gebruik van redelijke zorg en vaardigheid) die zonder deze voorwaarden van kracht kunnen zijn met betrekking tot deze Website. 

 

10. AANSPRAKELIJKHEID

ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID ZAL superhairpieces.nl OF EEN VAN HUN WERKNEMERS, DIRECTEUREN, OFFICIEREN, AGENTEN, VERKOPERS OF LEVERANCIERS AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE DIRECTE OF INDIRECTE VERLIES OF SCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT OF IN VERBAND MET DIT OF IN VERBAND MET HET GEBRUIK VAN SITE .

DIT IS EEN UITGEBREIDE BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID DIE VAN TOEPASSING IS OP ALLE VERLIES EN SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (ALGEMENE, SPECIALE, GEVOLG, INCIDENTELE, VOORBEELDENDE OF ANDERSZINS, INCLUSIEF, ZONDER BEPERKING, GEGEVENSVERLIES OF GEGEVENSVERLIES OF ANDERSZINS OF ANDERE SLECHTWERKENDE HANDELINGEN, ZELFS ALS EEN ERKENDE VERTEGENWOORDIGER VAN superhairpieces.nl OP DE HOOGTE IS GEBRACHT OF DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE MOET WETEN.

INDIEN EEN KLANT BESLIST EEN "TERUGBETALING" UIT TE VOEREN, ZIJN ZIJ VEREIST OM EERST SCHRIFTELIJK CONTACT OP TE NEMEN MET SUPERHAIRPIECES WAAROM ZE DIT DOEN EN ONS EEN KANS TE GEVEN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN.

ALS U NIET TEVREDEN BENT OVER DEZE WEBSITE OF ENIGE INHOUD OP DE SITE, OF MET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN, IS UW ENIGE EN UITSLUITENDE VERHAALSMOGELIJKHEID HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE TE STAKEN. DOOR UW GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE ERKENT U DAT UW GEBRUIK VAN DE SITE OP EIGEN RISICO IS.

DE TOEPASSELIJKE WETGEVING STAAT MOGELIJK DE BOVENSTAANDE BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID NIET TOE, DUS DEZE BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID IS MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING. INDIEN ENIG DEEL VAN DEZE AANSPRAKELIJKHEIDSBEPERKING OM ENIGE REDEN ONGELDIG OF ONAFHANKELIJK WORDT GEBLEKEN, DAN IS DE TOTALE AANSPRAKELIJKHEID VAN superhairpieces.nl ONDER DERGELIJKE OMSTANDIGHEDEN VOOR AANSPRAKELIJKHEDEN DIE ANDERS NIET OVERSCHREVEN ZOUDEN ZOUDEN ZIJN.

11. Toepasselijk recht en jurisdictie DOOR DE TOEGANG TOT EN GEBRUIK VAN DE superhairpieces.nl WEBSITE, GAAT U ERMEE AKKOORD DAT UW TOEGANG TOT EN GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE ONDERWORPEN IS AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN, EVENALS ALLE TOEPASSELIJKE WETTEN, ZOALS BEHEERST EN INTERPRETEERD VOLGENS DE WETTEN VAN DE PROVINCIE ONARIO , CANADA

 

12. DIVERSE

12.1 U mag uw rechten onder deze algemene voorwaarden niet toewijzen, in sublicentie geven of anderszins overdragen

12.2 Indien een bepaling van deze algemene voorwaarden door een bevoegde rechtbank ongeldig wordt bevonden, zal de ongeldigheid van die bepaling geen invloed hebben op de geldigheid van de overige bepalingen, die volledig van kracht blijven.

13. Telefoon- of Livechat-ondersteuning voor overuren

13.1 We bieden gratis telefonische of livechat-ondersteuning gedurende de eerste 15 minuten per elke bestelling of elke verkoopadviseur van de klantenservice.

13.2 We brengen $30 in rekening voordat we u verder kunnen helpen via de telefoon of online chatverkoop of klantenserviceadviseur 

Algemene Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

WELKOM BIJ Super Hairpieces, De website superhairpieces.nl wordt beheerd door New Frontier Global Corp. Onze contactgegevens zijn als volgt:

13790 NW 4e St-eenheid 102

Sunrise FL 33325 VS

Algemene vragen: sales@superhairpieces.nl Bel of tekst: 1-866-814-7879(Toll Free) 1-954-835-2288(International)

Het gebruik van deze website wordt beheerst door onze Algemene voorwaarden:

Neem een ​​paar minuten de tijd om deze Algemene voorwaarden door te nemen. Als u deze website gebruikt, stemt u ermee in deze regels te volgen en bent u eraan gebonden. Als u niet akkoord gaat met een van deze Algemene voorwaarden, gebruik dan de superhairpieces.nl niet als uw haarsysteemaanbieder. We doen er alles aan om de kosten voor onze gewaardeerde klanten laag te houden, dus bescherming voor onszelf en onze klanten is van groot belang.

Deze Algemene voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt. U bent gebonden aan de voorwaarden die bij uw aankoop zijn afgevinkt.

superhairpieces.nl behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te updaten of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Als u deze website gebruikt na een dergelijke wijziging, stemt u ermee in de gewijzigde Algemene voorwaarden te volgen en hieraan gebonden te zijn. Om deze reden raden we u aan om de Algemene voorwaarden te lezen wanneer u deze website gebruikt.

1. INLEIDING

1.1 U heeft toegang tot de meeste delen van deze website zonder uw gegevens bij ons te registreren. Bepaalde delen van deze Website zijn alleen voor u toegankelijk als u zich registreert.

1.2 We kunnen deze Algemene Voorwaarden op elk moment herzien. U dient deze website van tijd tot tijd te raadplegen om de dan geldende Algemene Voorwaarden te bekijken, omdat deze bindend zijn voor u als klant. Bepaalde bepalingen van deze Algemene voorwaarden kunnen worden vervangen door uitdrukkelijk aangeduide juridische kennisgevingen of voorwaarden op bepaalde pagina's van deze website. Als u na kennisgeving geen nieuwe algemene voorwaarden wilt accepteren, stop dan met het gebruik van deze site.

 

2.  EEN BESTELLING PLAATSEN

2.1 U wordt geacht een bestelling bij ons te plaatsen door te bestellen via het online afrekenproces. Als onderdeel van ons afrekenproces krijgt u de mogelijkheid om uw bestelling te herzien en eventuele fouten te corrigeren zodra de bestelling is geplaatst. We sturen je een orderbevestiging met daarin de producten die je hebt besteld.

2.2 Onze acceptatie van een bestelling vindt plaats wanneer we de status van de bestelling wijzigen in In behandeling. We sturen je een verzendbevestiging per e-mail. Wanneer we de bestelling verzenden, wordt het koopcontract gesloten, zelfs als uw betaling onmiddellijk is verwerkt, tenzij we u hebben laten weten dat we uw bestelling niet accepteren of u uw bestelling hebt geannuleerd.

2.3 Houd rekening met 24-72 uur als u een online styling selecteert (basissnit en/of kapsel). Na voltooiing wordt uw bestelling verzonden, afhankelijk van de verzendmethode die u hebt geselecteerd. Houd rekening met vertragingen tijdens vakantieseizoenen.

2.4 We kunnen een bestelling weigeren:

 1. waar goederen niet beschikbaar zijn;

 2. waar we geen autorisatie voor uw betaling kunnen verkrijgen;

 3. als er een prijs- of productbeschrijvingsfout is opgetreden; of

 4. als u niet voldoet aan de geschiktheidscriteria die zijn uiteengezet in onze algemene voorwaarden.

** Let op: ALLE bestellingen die online met Overnight Ship worden geplaatst, moeten vóór 4 uur Eastern Time worden ingediend en ontvangen

3. PRIJZEN

3.1 Waar we afzonderlijk kosten in rekening brengen voor verpakking, vervoer en verzekering en andere relevante kosten, worden de toepasselijke tarieven uiteengezet in onze gespecificeerde prijsstructuur die elders op deze Website wordt weergegeven.

3.2 Onze prijzen worden periodiek herzien.

 

4. ANNULERINGS- EN RETOURBELEID

Belangrijke mededeling: ALLE HAARSTUKKEN KOMEN KRULLEND VERPAKT NAAR U. INSPECTEER DEZE VOORZICHTIG OP KLEUR, HAARKWALITEIT EN BASISMAAT VOORDAT U DE VERPAKKING KNIPT, BIJSLUIT OF ANDERSZINS BESCHADIGT. HOUD ER REKENING MEE DAT HET HAARSTUK IN DEZELFDE STAAT AAN ONS MOET WORDEN RETOURNEERD ALS JE HET ONTVANGEN (KRULLEND VERPAKT).

We kunnen het haarstukje niet retourneren of ruilen als het niet in dezelfde staat is als toen het werd verzonden. Gooi de plastic steun niet weg als u het haarstukje moet proberen om te passen.

VOORRAAD HAARSTUK BESTELLINGEN:

Je hebt 15 dagen vanaf de aankoopdatum om je onaangeroerde haarstukje te retourneren voor een volledige terugbetaling, minus de betaalde verzending. Er worden automatisch herbevoorradingskosten van $ 15.00 of meer per artikel in rekening gebracht als het geretourneerde artikel niet in de oorspronkelijke staat verkeert. Als je een definitieve verkoopoptie hebt geselecteerd (basissnit of haarstyling), kan het haarstuk niet meer worden geretourneerd of geruild. Afhankelijk van het model wordt een veteruitsnede/overtollige veter- of polyskinsnede meegeleverd, tenzij anders aangegeven. Eventuele speciale vereisten moeten worden behandeld op het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

OVERVOORRAAD EN EINDVERKOOP ITEMS:

Alle artikelen in onze categorie overstock en opruiming zijn definitieve verkoop, geen retour, geen omruiling, geen restitutie.

Alle online services, inclusief trimbasis, formaat wijzigen, kapsel, permanenten, kleuren alle definitieve verkoop, geen retour, geen restitutie en geen garantie zodra het haarstuk is vervangen, 

AANGEPASTE BESTELLINGEN:

ALLE AANGEPASTE BESTELLINGEN ZIJN DEFINITIEVE VERKOOP. GEEN TERUGBETALINGEN OF UITWISSELINGEN. INDIEN ANNULERINGEN WORDEN ER EEN VERGOEDING AANGEBRACHT, AFHANKELIJK VAN DE HOEVEELHEID VERWERKTE WERKEN.

Alle aangepaste haarsystemen kunnen binnen 10 dagen opnieuw worden ingediend voor wijzigingen zoals kleur, dichtheid, enz.

Als we een fout hebben gemaakt, zullen we het probleem corrigeren en alle verzendkosten dekken. Dit resultaat treedt alleen op als de aangepaste bestelling niet overeenkomt met de specificaties op het bestelformulier.

Als de klant de fout heeft gemaakt, zullen ze kosten maken om het probleem op te lossen (als ze het willen repareren), samen met de verzendkosten. We bieden correcties op aangepaste systemen aan, op voorwaarde dat de klant het volgende doet: Ze moeten ons eerst de kans geven om eventuele fouten zoals densiteit, kleur enz. te corrigeren. Daarna sturen we het gecorrigeerde haarsysteem naar hen terug. Als de klant de verkeerde kleur, maat basis, type, lengte, stijl, enz. heeft gekozen, brengen we een vergoeding van niet minder dan $ 55.00 in rekening om het probleem te verhelpen. Bovendien worden eventuele extra's zoals rush, super rush of extra haarlengtekosten niet terugbetaald.

We kunnen alleen de bestelling garanderen zoals deze door de klant is ingediend. Als de klant de verkeerde specificaties kiest, zijn zij verantwoordelijk voor eventuele extra kosten. We zijn meer dan blij om onze klanten te helpen, maar we zijn niet verplicht om dit te doen.

Spoedorder kan niet worden geannuleerd zodra uw bestelling is ingediend. We kunnen het spitsschema niet garanderen, als we de haast niet hebben gehaald om extra weken te sparen, betalen we de spitstoeslag niet terug.

Voor omruil- en retourbeleid voor hairextensions

 

 • Retourzendingen geaccepteerd binnen 2 weken na bestelling, moeten in originele staat zijn

 • Na 2 weken wordt een tegoed van 80% van de waarde toegevoegd aan uw account voor toekomstige bestellingen

 • Bij grote retourzendingen worden administratiekosten in rekening gebracht

 • Geen retour na 3 maanden bestellen

 

 

Voor benodigdheden:

Alle benodigdheden zijn definitieve verkoop en kunnen onder geen enkele omstandigheid worden geretourneerd of geruild. Dit beleid wordt strikt gehandhaafd. 

 

ER ZIJN GEEN RETOUREN OF TERUGBETALINGEN OP AANGEPASTE BESTELLINGEN

4. LICENTIE

4.1 Het is u toegestaan ​​om uittreksels van deze Website af te drukken en te downloaden voor eigen gebruik op de volgende basis:

 1. er worden geen documenten of gerelateerde afbeeldingen op deze website op enigerlei wijze gewijzigd;

 2. op deze Website worden geen afbeeldingen gebruikt los van de begeleidende tekst;

 3. en al onze copyright- en handelsmerkkennisgevingen en deze toestemmingskennisgeving verschijnen in alle exemplaren.

4.2 Tenzij anders vermeld, zijn de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op al het materiaal op deze Website (inclusief maar niet beperkt tot foto's en grafische afbeeldingen) eigendom van ons of onze licentiegevers. Voor de doeleinden van deze algemene voorwaarden is elk gebruik van uittreksels van deze website anders dan in overeenstemming met clausule 5.1 hierboven voor welk doel dan ook verboden. Als u een van de voorwaarden in deze algemene voorwaarden schendt, wordt uw toestemming om deze website te gebruiken automatisch beëindigd en moet u onmiddellijk alle gedownloade of afgedrukte uittreksels van deze website vernietigen.

4.3 Behoudens clausule 5.1, mag geen enkel deel van deze website worden gereproduceerd of opgeslagen op een andere website of worden opgenomen in een openbaar of privé elektronisch zoeksysteem of -service zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

4.4 Alle rechten die niet uitdrukkelijk in deze voorwaarden worden verleend, zijn voorbehouden.

 

5. SERVICE TOEGANG

5.1 Hoewel we ernaar streven dat deze website normaal gesproken 24 uur per dag beschikbaar is, zijn we niet aansprakelijk als deze website om welke reden dan ook op enig moment of voor een bepaalde periode niet beschikbaar is. 

5.2 De toegang tot deze website kan tijdelijk en zonder kennisgeving worden opgeschort in het geval van systeemstoring, onderhoud of reparatie of om redenen buiten onze controle. 

 

6. BEZOEKERSMATERIAAL EN GEDRAG

6.1 Behalve persoonlijk identificeerbare informatie, die valt onder het PRIVACYBELEID, wordt al het materiaal dat u verzendt of plaatst naar deze website als niet-vertrouwelijk en niet-eigendom beschouwd. We hebben geen verplichtingen met betrekking tot dergelijk materiaal. Het staat ons en onze genomineerden vrij om dergelijk materiaal en alle gegevens, afbeeldingen, geluiden, tekst en andere zaken die daarin zijn opgenomen, te kopiëren, openbaar te maken, distribueren, op te nemen en anderszins te gebruiken voor alle commerciële of niet-commerciële doeleinden.

6.2 Het is u verboden materiaal naar of van deze Website te plaatsen of te verzenden:

 1. die bedreigend, lasterlijk, obsceen, onfatsoenlijk, opruiend, beledigend, pornografisch, beledigend, aanzetten tot rassenhaat, discriminerend, dreigend, schandalig, opruiend, godslasterlijk, in strijd met vertrouwen, in strijd met privacy is of die ergernis of ongemak kan veroorzaken ;

 2. waarvoor u niet alle benodigde licenties en/of goedkeuringen heeft verkregen;

 3. dat gedrag vormt of aanmoedigt dat als een strafbaar feit wordt beschouwd, aanleiding geeft tot burgerlijke aansprakelijkheid, of anderszins in strijd is met de wet van of inbreuk maakt op de rechten van een derde partij, in het VK of enig ander land ter wereld;

of die technisch schadelijk is (inclusief, maar niet beperkt tot, computervirussen, logische bommen, Trojaanse paarden, wormen, schadelijke componenten, beschadigde gegevens of andere kwaadaardige software of schadelijke gegevens).

6.3 U mag de Website niet misbruiken (inclusief, maar niet beperkt tot, door hacking). 

6.4 We zullen volledig meewerken met wetshandhavingsinstanties of gerechtelijk bevel die ons verzoeken of opdragen om de identiteit bekend te maken of iemand te lokaliseren die materiaal plaatst dat in strijd is met clausules 6.2 of 6.3.

 

7. LINKS VAN EN VAN ANDERE WEBSITES

7.1 Links naar websites van derden op deze Website worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden. Als u deze links gebruikt, verlaat u deze Website. We hebben niet al deze websites van derden beoordeeld en hebben geen controle over en zijn niet verantwoordelijk voor deze websites of hun inhoud of beschikbaarheid. We onderschrijven of doen daarom geen uitspraken over hen, of enig materiaal dat daar wordt gevonden, of resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik ervan. Als u besluit om toegang te krijgen tot een van de websites van derden die aan deze website zijn gekoppeld, doet u dit geheel op eigen risico. 

7.2 Als u naar deze website wilt linken, mag u dit alleen doen op basis van het feit dat u een link naar de startpagina van deze website plaatst, maar deze niet kopieert, en onder de volgende voorwaarden:

 1. u de grootte of het uiterlijk van het Super Hairpieces-logo niet verwijdert, vervormt of anderszins wijzigt;

 2. u maakt geen frame of een andere browser of randomgeving rond deze Website;

 3. je impliceert op geen enkele manier dat we andere producten of diensten dan die van onszelf goedkeuren;

 4. u geeft geen verkeerde voorstelling van uw relatie met ons en geeft geen andere valse informatie over ons;

 5. u gebruikt geen handelsmerken van Super Hairpieces die op deze Website worden weergegeven zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming;

 6. u linkt niet vanaf een website die niet uw eigendom is;

 7. en uw website bevat geen inhoud die onsmakelijk, aanstootgevend of controversieel is, inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten of andere rechten van een andere persoon of anderszins niet voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. We behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om het in deze clausule 7.2 verleende recht in te trekken voor schending van deze voorwaarden en om elke actie te ondernemen die wij passend achten.

7.3 U zult ons volledig vrijwaren voor verlies of schade die wij of een van onze groepsmaatschappijen kunnen lijden of oplopen als gevolg van uw schending van clausule 7.2.

 

8. REGISTRATIE

8.1 Om je te registreren bij Superhairpieces.nl moet je ouder zijn dan achttien jaar.

8.2 Elke registratie is slechts voor een enkele gebruiker. We staan ​​niet toe dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord deelt met een andere persoon of met meerdere gebruikers op een netwerk.

8.3 De verantwoordelijkheid voor de beveiliging van eventueel verstrekte wachtwoorden ligt bij u en als u weet of vermoedt dat iemand anders uw wachtwoord kent, dient u onmiddellijk contact met ons op te nemen.

8.4 We kunnen uw registratie onmiddellijk opschorten of annuleren naar ons redelijk oordeel of als u een van uw verplichtingen onder deze algemene voorwaarden schendt. 

 

9. DISCLAIMER

9.1 Hoewel we ernaar streven dat de informatie op deze website correct is, kunnen we de nauwkeurigheid en volledigheid van het materiaal op deze website niet garanderen. We kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aanbrengen in het materiaal op deze website of in de producten en prijzen die erop worden beschreven. Het materiaal op deze website is mogelijk verouderd en we verplichten ons niet om dergelijk materiaal bij te werken. 

9.2 Het materiaal op deze Website wordt aangeboden zoals het is, zonder enige voorwaarden, garanties of andere voorwaarden van welke aard dan ook. Dienovereenkomstig, voor zover toegestaan ​​door de wet, bieden wij u deze Website aan op basis van het feit dat wij alle verklaringen, garanties, voorwaarden en andere voorwaarden uitsluiten (inclusief, maar niet beperkt tot, de voorwaarden geïmpliceerd door de wet van bevredigende kwaliteit, geschiktheid voor het doel en het gebruik van redelijke zorg en vaardigheid) die zonder deze voorwaarden van kracht kunnen zijn met betrekking tot deze Website. 

 

10. AANSPRAKELIJKHEID

ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID ZAL superhairpieces.nl OF EEN VAN HUN WERKNEMERS, DIRECTEUREN, OFFICIEREN, AGENTEN, VERKOPERS OF LEVERANCIERS AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE DIRECTE OF INDIRECTE VERLIES OF SCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT OF IN VERBAND MET DIT OF IN VERBAND MET HET GEBRUIK VAN SITE .

DIT IS EEN UITGEBREIDE BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID DIE VAN TOEPASSING IS OP ALLE VERLIES EN SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (ALGEMENE, SPECIALE, GEVOLG, INCIDENTELE, VOORBEELDENDE OF ANDERSZINS, INCLUSIEF, ZONDER BEPERKING, GEGEVENSVERLIES OF GEGEVENSVERLIES OF ANDERSZINS OF ANDERE SLECHTWERKENDE HANDELINGEN, ZELFS ALS EEN ERKENDE VERTEGENWOORDIGER VAN superhairpieces.nl OP DE HOOGTE IS GEBRACHT OF DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE MOET WETEN.

INDIEN EEN KLANT BESLIST EEN "TERUGBETALING" UIT TE VOEREN, ZIJN ZIJ VEREIST OM EERST SCHRIFTELIJK CONTACT OP TE NEMEN MET SUPERHAIRPIECES WAAROM ZE DIT DOEN EN ONS EEN KANS TE GEVEN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN.

ALS U NIET TEVREDEN BENT OVER DEZE WEBSITE OF ENIGE INHOUD OP DE SITE, OF MET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN, IS UW ENIGE EN UITSLUITENDE VERHAALSMOGELIJKHEID HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE TE STAKEN. DOOR UW GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE ERKENT U DAT UW GEBRUIK VAN DE SITE OP EIGEN RISICO IS.

DE TOEPASSELIJKE WETGEVING STAAT MOGELIJK DE BOVENSTAANDE BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID NIET TOE, DUS DEZE BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID IS MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING. INDIEN ENIG DEEL VAN DEZE AANSPRAKELIJKHEIDSBEPERKING OM ENIGE REDEN ONGELDIG OF ONAFHANKELIJK WORDT GEBLEKEN, DAN IS DE TOTALE AANSPRAKELIJKHEID VAN superhairpieces.nl ONDER DERGELIJKE OMSTANDIGHEDEN VOOR AANSPRAKELIJKHEDEN DIE ANDERS NIET OVERSCHREVEN ZOUDEN ZOUDEN ZIJN.

11. Toepasselijk recht en jurisdictie DOOR DE TOEGANG TOT EN GEBRUIK VAN DE superhairpieces.nl WEBSITE, GAAT U ERMEE AKKOORD DAT UW TOEGANG TOT EN GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE ONDERWORPEN IS AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN, EVENALS ALLE TOEPASSELIJKE WETTEN, ZOALS BEHEERST EN INTERPRETEERD VOLGENS DE WETTEN VAN DE PROVINCIE ONARIO , CANADA

 

12. DIVERSE

12.1 U mag uw rechten onder deze algemene voorwaarden niet toewijzen, in sublicentie geven of anderszins overdragen

12.2 Indien een bepaling van deze algemene voorwaarden door een bevoegde rechtbank ongeldig wordt bevonden, zal de ongeldigheid van die bepaling geen invloed hebben op de geldigheid van de overige bepalingen, die volledig van kracht blijven.

13. Telefoon- of Livechat-ondersteuning voor overuren

13.1 We bieden gratis telefonische of livechat-ondersteuning gedurende de eerste 15 minuten per elke bestelling of elke verkoopadviseur van de klantenservice.

13.2 We brengen $30 in rekening voordat we u verder kunnen helpen via de telefoon of online chatverkoop of klantenserviceadviseur