Overslaan en naar hoofdinhoud gaan

Over Ons

BEDRIJF:

In het begin zijn we begonnen met een missie om haarstukken van uitzonderlijke kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Onze fabriek werd stevig gevestigd in Augustus 1996 in Qingdao, China, met een paar ijverige arbeiders. Tegenwoordig huisvest Superhairpieces meer dan 500 standvastige werknemers die een vergelijkbare visie delen in het leveren van niets anders dan pruiken, toupetjes, haartoppers en haarextensies van de beste en beste kwaliteit.

Met kant-en-klare kantoren in Sunrise, Florida, VS en Mississauga, Ontario, Canada, is het onze garantie om binnen 24 uur voorraadhaarstukken door heel Noord-Amerika te verzenden en onze vele klanten over de hele wereld van dienst te zijn. Superhairpieces breidt zich ook uit naar de EU-markt met de opening van een nieuwe vestiging in Amsterdam, Nederland. Met de ervaring van het bedienen van salons en B2B-klanten, is ons bedrijf gestructureerd om uw ervaring gemakkelijk, probleemloos en kosteneffectief te maken, waar u zich ook bevindt.

We bieden de meest geavanceerde en avant-gardistische technologieën zoals onzichtbare haarlijnen en duurzame knopen, terwijl we rekening houden met de nieuwste stijlen in onze gemakkelijk toegankelijke online winkel. We bieden ook een breed scala aan haarextensies van hoge kwaliteit, waaronder nageltip, i-tip, clip-in, tape-in, machinale inslag, handgebonden inslag en nog veel meer, allemaal handig aangeboden in verschillende haargraden, variërend van 3A-6A . Hierdoor hebben onze klanten verschillende opties bij het doen van een aankoop. Ons prachtige haar met fijne textuur is grenzeloos en wordt geleverd in een reeks beschikbare kleuren die voor iedereen geschikt zijn.

ONS VERHAAL:

De eigenaar van Superhairpieces, George Li, heeft alle noodzakelijke stappen genomen en een stap verder gezet om van zijn bedrijf een strijdbare en leidende kracht binnen de industrie te maken. Hij begon in Californië, waar hij zijn masterdiploma in computerwetenschappen behaalde voordat hij in 2000 als elektronisch ingenieur begon te werken. Kort nadat hij zijn carrière was begonnen, verhuisde George naar Canada en zou uiteindelijk Canadees staatsburger worden in 2005. Het was in Canada waar Superhairpieces werd uiteindelijk geboren toen George haarstukjes op kleinere schaal begon te verkopen terwijl hij markt- en klantonderzoek deed. Later uitgerust met een e-commercesysteem, bleef Superhairpieces elk jaar groeien totdat in 2013 een kantoor en magazijn in Mississauga werd geopend. George verhuisde later naar Florida in 2015 en opende een kantoor en magazijn in Sunrise om een ​​Amerikaans klantenbestand op te bouwen . Terwijl het zichzelf bleef vestigen als een toonaangevende leverancier van haarsystemen wereldwijd, besloot Superhairpieces om uit te breiden naar de EU-markt met de geplande opening van een kantoor in Amsterdam in 2022.

Tegenwoordig heeft Superhairpieces nu een online aanwezigheid waardoor we toegankelijk zijn voor mensen over de hele wereld. Onze gegarandeerd lage prijzen worden mogelijk gemaakt door onze directe lijn met onze fabriek in Qingdao, waardoor er geen tussenpersoon nodig is in vergelijking met andere leveranciers van haarsystemen. Dit stelt ons in staat om zowel salons als particuliere klanten haarstukken van hoge kwaliteit te bieden tegen de meest betaalbare prijzen.

VISIE:

Wij geloven dat mooi haar iemands leven kan veranderen. Met de geest van het creëren van schoonheid, omvat elk van onze haarstukken vakmanschap, handmatige vaardigheden, kwaliteit en creativiteit. Wij vinden het uiterst belangrijk om deze schoonheid met moraal en waardigheid met de wereld te delen.